Kategorije

Dostava
Pošiljke dostavlja dostavna služba GLS, DPD in Pošta Slovenije, in sicer pretežno v dopoldanskem času, zato pri naročilu navedite naslov dostave, kjer boste v tem času dosegljivi.


V primeru, ko vas ni doma, vam kurir dostavne službe GLS in DPD v nabiralniku pusti listek s telefonsko številko, na kateri lahko naročite ponovno dostavo (ta je lahko tudi na drug naslov v Sloveniji). Ponovna dostava je brezplačna. Na vaš klic bo dostavna služba čakala 4 dni, nato bo paket vrnjen pošiljatelju.


GLS in DPD ne zaračuna stroškov transakcije pri pošiljkah s plačilom po povzetju.

Pošta Slovenije zaračuna strošek transakcije pri pošiljkah s plačilom po povzetju, ki znaša 0,96€ oz. 1% vrednosti odkupnine.


Če naročite izdelek do 14. ure, ga odpošljemo še isti dan, torej boste pošiljko prejeli naslednji dan.
Vse izdelke iz naše spletne trgovine dostavimo v roku 1-3 delavnih dni od datuma sprejetja vašega naročila.

V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Stroški dostave

Stroški dostave pri nakupu v vrednosti do 40 eur znašajo 3,5 €.  Pri naročilih nad 40 € pa stroške dostave krije podjetje Boomer d.o.o.; v tem primeru je dostava brezplačna.


Centralo GLS lahko pokličete na 01/500 11 90 , v kolikor pa potrebujete spremno številko paketa, pa pokličite na 041/600 905.

 

Pakete dostavljamo tudi na Hrvaško.


DomovDomov

Košarica  

(empty)