KategorijeESSENTIAL OLDER 12,5KG

ESSENTIAL OLDER 12,5KG

Je poln obrok, ki je namenjen posebej za starejše pse. Hrana je narejena iz popolnoma svežega piščanca in race, tako da zagotovi optimalne pogoje za visoko kakovost življenja. Uporabljamo le sestavine najvišje kakovosti, ki jo lahko od ESSENTIALS hrane vedno pričakujete. Hrana ne vsebuje žitaric in je izdelana skladno z našimi BOF načeli.

Več informacij


56,80 €Loyalty programOb nakupu tega izdelka lahko zberete do 6 zvestobnih točk. Skupaj jih boste imeli 6 , ki jih lahko pretvorite v kupon za 3,00 €


Izkoristite kodo "ugodennakup" in prejmite 10% popusta pri prvem nakupu. Kodo morate vpisati v polje "koda" na blagajni. Koda ne velja za že znižane izdelke.

Primer vnovčenja kode.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi:

Hrana je namenjena za pse, ki so presegli 2/3 svoje pričakovane življenjske dobe.

 

SESTAVA

Svež piščanec in raca, sušen piščanec in raca, sladek krompir, krompir, grah, svež losos in postrv, sveže jajce, lanena semena, kalčki lucerne, jetrna jušna osnova, grahove vlaknine, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin*, hondroitin*, MSM* (*vse naravnega izvora), brusnice, acai jagode, borovnice, murva, jabolko, paradižnik, pomaranča, hruška, korenje, špinača, cvetača, morska trava, ognjič, ginseng, zeleni čaj, ingver.

 

Narejena iz svežega in sušenega piščanca, race, lososa, postrvi in jajc 78% (od tega sveže 45%).

 

Beljakovine 32,0 %

Maščobe 14,0 %

Minerali 8,0 %

Voda 8,5 %

Omega-6 2,2 %

Omega-3 1,6 %

Kalcij 1,7 %

Fosfor 1,4 %

Glukozamin 0,09 %

Hondroitin 0,07 %

Kcal/Kg 3450

 

JE TO VAŠA PRVA VREČKA HRANE ESSENTIALS?

Prva vrečka ESSENTIALS prinese spremembe prehranskih navad. Hrano ESSENTIALS lahko 4–7 dni postopoma uvajate v prehrano vašega psa, ali pa spremembo naredite z enega dne na naslednjega.

Zelo pomembno je le, da prilagodite dnevni odmerek hrane ustrezno potrebam vašega psa. Prekomerno hranjenje lahko povzroči, da je blato bolj mehko. Zato priporočamo, da prve 2–3 tedne posvetite temu, da najdete popoln odmerek hrane. Ko je blato vašega psa čvrsto in je vaš hišni ljubljenček zadovoljen, ste našli pravo velikost porcije. Sedaj lahko uživate vse prednosti hrane ESSENTIALS.

 

SHRANJEVANJE

Priporočamo, da za shranjevanje uporabljate ESSENTIAL škatlo za hrano. Hrano je potrebno shranjevani na hladnem in suhem mestu (5-18 °C) izven direktnega sonca in v neprodušni posodi. S pravilnim shranjevanjem boste zagotovili, da hrana ohrani svojo svežino in okus.

 

NASVET ZA STAREJŠE PSE Z IZBIRČNIM OKUSOM

Po naših izkušnjah, se večina starejših psov ne more upreti okusu hrane ESSENTIALS. Kljub temu pa naj vas ne presneti, če vaš pes ne poje celotnega obroka. Če vaš pes morda ne bo zaključil obroka, to ni zaradi okusa, temveč zato, ker je hrana bolj nasitna, česar se bo vaš pes s časoma privadil. Če je vaš pes posebej izbirčen, poskusite čez njegovo porcijo naliti malo vroče vode. Namesto vode lahko čez porcijo nalijete 1-2 polni žlici ESSENTIAL OMEGA 3 OLJA.

 

NAJBOLJE UPORABITI DO

V 12 mesecih od datuma izdelave. Datum, ura in unikatna številka izdelka se nahajajo na embalaži.

Košarica  

(empty)